Sea you soon

Harbor view drinks

Het team van ONA by ’t Werftje heet je maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag welkom om te komen genieten van heerlijke tapas en een lekker aperitief. Denk maar aan onze topcocktails, een frisse pint of een lekker glas wijn geselecteerd door sommelier Eli. ONA is maandag,  dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag geopend van 11u00 – 23u00. We helpen je graag meteen verder met het vinden van een tafeltje bij aankomst in onze zaak.

Om u dagelijks onze beste service te geven met heerlijke gerechtjes en perfect geserveerde dranken sluiten we onze keuken om 21u30 stipt. De bar blijft open tot 23u00 De laatste bestelling aan de bar kan geplaatst worden om 23u.We danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van ONA by ’t Werftje? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Door op "Houd me op de hoogte" te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid
    waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor de nieuwsbrief van ONA by 't Werftje.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

A flood of tapas 

Zin in lekkere tapas die je gezellig kan delen onder vrienden of familie? Dan ben je bij ONA by ’t Werftje op het juiste adres. Op onze kaart vind je diverse lekkernijen om je vingers bij af te likken.

 

Kom langs en ontdek onze sublieme gerechten en geniet van een magnifiek uitzicht op de Zeebrugse haven tijdens je lunch of diner.

Mixed drinks

Bij ONA by ’t Werftje geniet je steeds van de heerlijke cocktails. Ben je eerder een sweethooth of heb je liever iets bitterder? We hebben voor ieder wat wils op onze cocktailkaart.

 

Geniet dagelijks van onze overheerlijke cocktails in onze sfeervolle bar of op ons zonovergoten terras aan de Tijdok in Zeebrugge.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.